ÇOCUKLAR DEĞERLERLE BÜYÜYOR, SPORLA GELİŞİYOR!

ÇOCUKLAR DEĞERLERLE BÜYÜYOR, SPORLA GELİŞİYOR!

01-07-2022 12:58
20 Ocak 2023 23:49
ÇOCUKLAR DEĞERLERLE BÜYÜYOR, SPORLA GELİŞİYOR!

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ahmet Cevdet Paşa Camisinde düzenlenen 2022 yılı ”Yaz Kur’an Kursları” açılış programına katılım sağladı.

Düzenlenen kurs açılış törenine, Kırklareli Valisi Birol Ekici ile birlikte Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu, Aile ve Sosyal Hizmetler Kırklareli İl Müdürü Faruk Uysal, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ergin, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kurslarının ilimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kur’an-ı Kerim’in ilk emrinin “oku” olduğunu anımsatan Kırklareli Valisi Birol Ekici, örgün eğitimin sonlandığı bu dönemden sonra çocuklarımızın camilerimizde iyi bir eğitime tabi tutulacağını, çocuklarımızın camideki Kur’an eğitimlerinden sonra Gençlik Merkezlerine götürülerek spor yapmalarının sağlanacağını belirtti.

Düzenlenen kurs açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından, çocuklar Kur’anı-ı Kerim ve şiirler okudu, dualar edildi. İl Müftülüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kur’an Kursları, eğitimin yanı sıra çocuklara çeşitli spor dallarına da yönlendirerek kişisel gelişimlerine önemli derecede katkı sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.