MHP’den TikTok’un Kapatılması İçin Kanun Teklifi!

MHP’den TikTok’un Kapatılması İçin Kanun Teklifi!

Batuhan Ataç

30-04-2024 15:06
30 Nisan 2024 15:06
MHP’den TikTok’un Kapatılması İçin Kanun Teklifi!

Milliyetçi Hareket Partisi tarafından TikTok’un kapatılması için kanun teklifi hazırlanıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk partisinin TikTok’un kapatılması için kanun teklifi hazırladığını söyledi.

Türkiye’de yaygın olan TikTok uygulamasında bazı yayıncıların hareketleri son günlerde gündemden düşmüyor.

“Türk aile yapısı ve kültürü ile uyuşmadığı” sebebiyle birçok kullanıcının açtığı yayınlar tartışma sebebi olarak soruşturma başlatılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk TikTok uygulamasının toplum düzenini tehdit eden birer unsur olarak görülmesi gerektiğini dile getirerek “Bu, her şeyden önce içinde çocuklarımızı büyüteceğimiz sağlıklı bir toplum için gereklidir. Ahlak yok olursa gelecek yok olur” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk açıklamasının devamında: “Bu anlamda ahlaksız paylaşımların yoğunlukla yer aldığı ve milli değerlerimizi ayaklar altına alan TikTok’un bir an önce kapatılması gerektiği açıktır. Bu doğrultuda kanun teklifi hazırlamakta olduğumuzun da bilinmesini isterim,” ifadelerine yer verdi. (B.Ataç)

Gündemi takip etmek için internet sitemizdeki diğer haberlere göz atabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    300x250r

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.